Islamisk dato

Muslimske Sider

Dagens Hadith

'“Profeten Muhammad, sallallahu ‘alayhi wa ‘ala alihi wa sallam fortalte. “Hvis Allah gør dig årsag til, at én enkelt person bliver vejledt, så er det bedre for dig end de rigdomme, som solen skinner på.” [Bukhari]” '

Kitaba.org

SeekersGuidance

Allahs 99 navne


---> Hvad er Allahs 99 navne?

Islamisk SMS Service

HS


Designed by:
SiteGround web hosting LadyCroc 2010
GPS-instrukser til Paradis
Skrevet af Ladycroc   
Lørdag, 09 Januar 2010 10:55

GPS-instrukser til Paradis

Tag vejen langs Adam og Eva Allé indtil du kommer til krydset mellem Abel Gade og Kain Vej;
flet ind til højre på Abel Gade og fortsæt de næste 30 kilometer til Noahs Færgekaj.

Tag færgen til Sikkerhedsland og ignorér hovedparten af de andre rejsebureauers anvisninger.
Du vil så ankomme til Abrahams Flersporede Motorvej, også kendt som En Gud Motorvejen.
Følg Abraham, men kør udenom afkørslerne til Sodoma og Gomorra, indtil du når til Moses-ruten.
Kør forbi Guld og Grådigheds-broerne, lige indtil Jesus Barmhjertigheds Vej.I det område vil du blive lettere forvirret, for vejene har ingen ordentlig skiltning, og mange kræmmere langs vejen vil give dig forkerte anvisninger eller vildledende kort, hvis du spørger dem om vej.

De gamle romere har omdøbt Hedningevejen til Jesus Barmhjertigheds Vej.
Hvis du er i tvivl om ægtheden af vejen, check din GPS. Se efter om Jesus Barmhjertigheds Vej fortsætter i direkte forlængelse af Abrahams Flersporede Motorvej. Er dette tilfældet, er du på rette spor, men vær alligevel forsigtig på din videre færd. Hvis du er kørt af sporet, lav et U-sving og tag tilbage til Abrahams Flersporede Motorvej og prøv igen.

Kør videre på den Ægte Jesus Vej. Hvis du ikke kan få øje på de følgende skilte, stop bilen og check din GPS igen. Kort over dette område er kendt for at kunne være forfalskede; vi anbefaler Barnabas-udgaven af vejkortene for at komme til Guds Enhed Menigheden, Ubesmittet Undfangelse Krydset og Elsk Din Nabo Beboerhuset.

Lad være med at vise det romerske trafikpoliti dine Barnabas-kort på GPS´en; det anses for illegalt; man vil konfiskere det fra dig og tvinge dig til at installere det eneste tilladte kort: Paulus vejkortet, som er udviklet med henblik på at føre alle brugerne direkte til Rom. Derfor er der mange på denne vej, som er kørt galt i byen.
Til gengæld kan man nemt finde Ægte Jesus Vej på Barnabas vejkortet, men kun få mennesker har adgang til den udgave.

Kør ligeud ad Jesus Barmhejrtigheds Vej, indtil du får øje på Muhammed (saas) Sunna Hovedvej. Bliv på denne hovedvej, og lad dig ikke narre til at køre ind på nogen rastepladser undervejs. Pas på landevejsrøvere, og husk at tegne en forsikringe gennem selskabet Dhikr Sikkerhedssystemer. Alle transportvogne, der er forsikret gennem Dhikr Sikkerhedssystemer, er automatisk beskyttet mod angreb fra landevejsrøvere (Satan).

Sørg for at have nok brændstof i tanken! Det bedste brændstof for denne lange og vanskelige rejse er Taqwa 100 oktan. Sørg for at forlange Taqwa 100 oktan, hvis du stopper for at tanke op undervejs. Lad være med at læsse for meget på dit transportmiddel; medbring kun de mest nødvendige ting til denne rejse: to meter af noget hvidt stof, gode gerninger og dine børns bønner er alt, hvad du behøver.

Overvægt er kun tilladt, hvis den består af mere af ovennævnte sager.

Andet unødig bagage vil bare forhale din rejsehastighed eller forstyrre udsynet for din kørsel. Du risikerer også at miste dækningsretten til Dhikr Sikkerhedssystemer og kan komme i risikozonen for landevejsrøveri. Kig med jævne mellemrum i manualen til dit transportmiddel: Koranen.

Din ratstyring bør være kalibreret efter Sunnah Kalibreringsmetoden, batterierne bør være opladt med imaan, din motor bør være smurt med ikhlas, og dine dæk bør altid være fyldt godt op med ihsan.

Det vigtigste er at checke hele dit transportmiddel vha. tawheed checklisten.
Det spiller ingen rolle at de fleste af dine reservedele på transportmidlet virker efter hensigten; hvis bare en enkelt reservedel ikke fungerer i henhold til tawheed checklisten, er der risiko for at dit transportmiddel brænder sammen, og landevejsrøvere vil snuppe det, der bliver tilovers. Dit transportmiddels samlede ydeevne afhænger af den svageste dels ydeevne; derfor bør du rutinemæssigt checke de svage punkter, så de ikke skader din rejse.

Der er mange kilometersten langs Muhammeds Hovedvej, og disse kilometersten viser dig, at du er på rette vej.
Du skal ikke være bekymret over kun at møde få andre rejsende på vejen; bare fordi du måske kører alene på vejen betyder det ikke, at du er på afveje eller kører mod retningen.

At elske Allah (Subhana wa ta'ala) mere end noget andet, at elske profeten Muhammed (saas) og hans samtidige, som støttede ham, da andre svigtede, at følge Profetens vejledninger, at reagere med tålmodighed og at forsage de materialistiske goder, sult og tab af familiemedlemmer - disse er blot nogle af de mange kilometersten og glade budskaber om, at du er på rette vej.

Vejbelægningen vil af og til bestå af smerte, hårdt arbejde, indre personlige kampe og andre ting. Landevejsrøveren Iblis kan også dukke op, sammen med alle de ting, der er usunde for din sjæl.
Du må aldrig lade paraderne falde; denne rejse er ikke overstået, før den er overstået!

Kom Allah i hu gennem Dhikr Sikkerhedssystemer, pak gode gerninger i bagagerummet, og mist ikke fokus på vejen foran dig. Når du omsider ankommer til dit mål, Jennah, vil du glemme enhver smerte.

 

Søg på danskmuslim.dk

Bedetider KBH i dag

Bedetider Fajr: 5:58
Shourouk: 7:49
Duhr: 11:56
Asr: 13:39
Maghreb: 16:02
Isha: 17:46

     Odense: + 6 min; Århus: + 7 min

Salahtider reklame

Dansk Islamisk Center

Fredagsbøn på dansk?

Hver fredag i

Dansk Islamisk Center

Baggesensgade 4C, 3. sal

2200 København N

 

Islamakademiet

Nu udgiver vi også bøger!


Foredrag

Vil din forening, din skole, din arbejdsplads have et foredrag om islam? Så kontakt info@danskmuslim.dk

Islamisk litteratur DK

Haya.dk reklame

Reklamer

Her kunne DIN reklame være!
Send en mail til info@danskmuslim.dk for at få adgang til at reklamere på sitet.