Islamisk dato

Muslimske Sider

Dagens Hadith

'“Ibn Mas’ud, må Allah være tilfreds med ham, som var Profetens, sallallahu ‘alayhi wa ‘ala alihi wa sallam, tjener siger: “Vi kunne høre mad, der priste Allah, mens vi spiste sammen med Allahs Budbringer.” [Kilde: Bukhari og Tirmidhi]” '

Kitaba.org

SeekersGuidance

Allahs 99 navne


---> Hvad er Allahs 99 navne?

Islamisk SMS Service

HS


Designed by:
SiteGround web hosting LadyCroc 2010
Islamiske spil
Skrevet af Ladycroc   
Mandag, 25 Januar 2010 23:08

T E S T I N G ::: UNDER UDARBEJDELSE

Islamiske spil har til formål at bibringe spilleren eller spillerne ny viden om islam og islam-relaterede forhold. Islamiske spil er ikke kun til gavn for børn og unge, men også voksne kan flytte viden ved at spille islamiske spil. Nedenfor et lille udpluk til inspiration:

 

Brætspil


Koranspillet

Munida har oversat og udgivet den danske version af det engelske brætspil, hvor hele familien kan hygge og samtidig lære om islam på en sjov og kreativ måde. Koran Spillet indeholder hele 600 spørgsmål fordelt på 6 kategorier om Koranen og spørgsmålene varierer lige fra de forskellige profeter og folkestammer der nævnes i Koranen, til det unikke budskab og lærdommen bag, som muslimer rundt omkring i verden søger at opnå.

Koran Spillet udfordrer den enkelte spiller på paratviden, og forhåbentlig medvirke til øget appetit på at lære om den hellige Koran. Nogle af spørgsmålene bærer præg af en hastig og ikke altid appelsinfri oversættelse fra engelsk til dansk, men det bidrager kun til at spillet bliver lidt mere sjov at gennemføre.

Samme firma udgiver i øvrigt både Hadith Challenge Game, Madinah Salaht Fun game, The Great Mosque Game og mange andre islamiske brætspil.

 

Hajj Fun Game

Endnu kun på engelsk, men ikke desto mindre stadigvæk meget lærerig for større børn og andre med moderate engelskkundskaber.

Spørgsmålene i spillet drejer sig både om pilgrimsfærdens ritualer, om Profetens (Allahs fred og velsignelser med ham) egne handlinger under pilgrimsfærden såvel som om de historiske, islamiske steder i og omkring Mekka.

 

Know Islam, Know peace

Glimrende spil ikke kun for større børn, der kan engelsk, men også for nye konvertitter og alle andre, som ønsker at lege sig til den mest basale islamiske viden. Her findes spørgsmål om alle typer emner, lige fra Allah til Zamzam.

Få tjek på din aqidah, på din basale fiqh, på islamisk historie og på muslimske personligheder med dette herlige brætspil for store og for små.


Kalimaat

Produceret af den geniale YouTube-producent Baba Ali i 2009.

Spillet er et slags memoryspil for team, hvor hvert team får et kort med et hemmeligt ord; de andre spillere får muligheden at gætte ordet ved at blive præsenteret for forskellige ledetråde (deriblandt islamiske). Ledetråedene skal huskes til den store finale mellem holdene.

Baba Ali har naturligvis produceret en video om hvordan man spiller Kalimaat - klik her og se!

 

Computerspil


Quraish

Det syriske firma AfkarMedia producerede i 2006 dette 3D-realtime PC spil, der tager udgangspunkt i den muslimske erorbring efter Profetens (Allahs fred og velsignelser med ham) bortgang.

Spillet har over 30 levels med 4 unikke udgangspunkter. Man kan vælge 60 forskellige generaler og hærførere, og der er masser af strategiske overvejelser at tage under spillet. Kan dine hære klare Byzans og Rom, Persien og barbarerne i Nordafrika?

Spillet forhandles i Danmark hos Islamguide.dk på Dortheavej 40 i København.

 

 

 

 

 

 

Søg på danskmuslim.dk

Bedetider KBH i dag

Bedetider Fajr: 6:13
Shourouk: 7:55
Duhr: 12:55
Asr: 15:18
Maghreb: 17:53
Isha: 19:30

     Odense: + 6 min; Århus: + 7 min

Salahtider reklame

Dansk Islamisk Center

Fredagsbøn på dansk?

Hver fredag i

Dansk Islamisk Center

Baggesensgade 4C, 3. sal

2200 København N

 

Islamakademiet

Nu udgiver vi også bøger!


Foredrag

Vil din forening, din skole, din arbejdsplads have et foredrag om islam? Så kontakt info@danskmuslim.dk

Langreklame

Islamisk litteratur DK

Haya.dk reklame

Reklamer

Her kunne DIN reklame være!
Send en mail til info@danskmuslim.dk for at få adgang til at reklamere på sitet.

Fotograf Ahmed Krausen

Bestil dit næste billede hos

Ahmed Krausen

Photography