Islamisk dato

Muslimske Sider

Dagens Hadith

'“Profeten, sallallahu ‘alayhi wa ‘ala alihi wa sallam sagde: “Iblis (satan) sagde til sin Herre: ‘Ved Din Ære og Majestæt! Jeg vil blive ved med at villede Adams generation, så længe de lever.’ Til det bemærkede Allah: ‘Ved Min Ære og Majestæt! Jeg vil blive ved med at tilgive dem, så længe de beder om Min tilgivelse.’” [Kilde: Ahmad, Hadith Qudsi]” '

Kitaba.org

SeekersGuidance

Grøn Guide til Islam

Allahs 99 navne


---> Hvad er Allahs 99 navne?

Islamisk SMS Service

HS


Designed by:
SiteGround web hosting LadyCroc 2010
Nyhederne
Hvad sker der på danskmuslim.dk?

FØLG MED I HVAD DER SKER PÅ DANSKMUSLIM.DK

Nyeste artikler på siden:

Amning
09 March 2012
Amning i islam Muslimske traditioner opfordrer stærk de troende til at amme deres børn. Modermælkserstatninger bør kun i yderste nødstilfælde bruges som føde for det lille barn, idet naturlig...

 

 


Vi arbejder på danskmuslim.dk

 

2010-02-16

Danskmuslim blev lanceret i går, walhamdulillah.

Tak til alle de fine mails og tak til alle, der har hjulpet med at sparke danskmuslim.dk i gang - må Allah belønne jer med det bedste i denne verden og den næste.

Artikler vil løbende blive skrevet og sat op - mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. hvis du vil hjælpe.

HUSK at tjekke aktivitetskalenderen ud (link øverst oppe: DET SKER I DK)

 

2010-02-12

Efter lang tids frustrationer med PHP-koden til bedetider for København, fungerer det nu! Tjek de opdaterede tider hver dag på højre side, scroll ned.

Vi skriver og oversætter stadigvæk artikler. Stort set alle moduler og kategorier og er på plads nu.

Vi går i gang med reklamefremstød og fundraising. Vil du reklamere på danskmuslim.dk? Så send en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

2010-01-31

Oprettet kalender, se "Det sker i DK" i topmenuen.

Vi har fået sammensat et panel af dygtige konvertitter til at besvare brevkassen.

Film-sektion oprettet under KULTUR-menuen.

Kommende uge bliver brugt til artikelskrivning.

En erfaren bror er i gang med at udvikle et bønnetids-script til danskmuslim.dk, må Allah belønne ham.

 

2010-01-25

Oprettet sektion om IT og gadgets samt sektion om islam og sport.

Vi skriver artikler til de enkelte sektioner.

Lanceringen af danskmuslim.dk nærmer sig.....

 

2010-01-19

Arbejder med at skrive og/eller oversætte relevante artikler hele ugen.

Vi mangler især informationer om hajj/umrah.Send dine forslag mm. til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 

 

2010-01-14

Så er vi i gang med at etablere en opslagstavle, hvor DU som dansk muslim kan mødes og diskutere relevante emner med andre danske muslimer eller slå nyheder op af interesse for andre muslimer.

Tjek OPLAGSTAVLEN ud og følg dens udvikling fra skabelon til fungerende site ved at klikke på linket i top-menuen. Husk hele tiden at holde os orienteret om dine synspunkter og gode ideer med hensyn til danskmuslim.dk gennem Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .


2010-01-12

Vi skriver og redigerer artikler. Der er små to uger til lanceringen af DANSKMUSLIM.DK, og vi planlægger også en mindre ændring af designet.

Skriv til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. hvis du synes, der mangler noget eller har andre gode ideer.


2010-01-03

Velkommen til to redaktører på danskmuslim.

Antar (bror) og Iman (søster), som vil redigere og køre hhv undervisningssektionen og ungdomssektionen, må Allah (swt) velsigne dem for deres hjælp. De har begge stor kontaktflade i det muslimske samfund og er dygtige skribenter, walhamdulillah.

Ladycroc (søster) korrekturlæser alle artikler i kommende uge og intet andet.

Design-udvikling vil stå på standby en uges tid. Hvad synes I om det nuværende design (vi er selv stolte af menupunkterne!) - kom med ris og ros og bedre forslag til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Vil du også skrive på danskmuslim.dk? Så send en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med et eksempel på din skrivekunnen og lidt info om dig selv og hvad du gerne ville skrive om for danskmuslim.dk.

Og så har vi snart en aftale klar med sheikh Faraz Rabbani fra Seekers Guidance. Dele af Seekers Guidance vil blive oversat til dansk og publiceret på danskmuslim.dk inshaAllah.


2009-12-31

De næste fire døgn vil udelukkende blive brugt på skrivning af artikler og korrekturlæsning. Klik på de enkelte menupunkter for at se, hvad der er klar og hvad der stadigvæk er under udarbejdelse.

En S T O R tak til alle de konstruktive kritikere, der er kommet med gode råd, har fundet fejl og sendt danskmuslim.dk kreativte ideer, manipulative opmuntringer, gedigent brok, forsøg på pengeafpresninger, tomme dødstrusler,  mere dumme og mindre dumme spørgsmål, gavmilde ønsker om Allahs velsignelser, endeløse programkode-henvisninger, interessante artikelforslag, dårlige og gode vittigheder og alt det andet,  må Allah (swt) belønne jer for jeres indsats!


2009-12-30

Undervisnings-sektionen er ved at være færdig! Smil Klik og læs om muligheder for islam-undervisning i Danmark....

Vi planlægger en omstrukturering af menupunkter.

Stort set alle menupunkter har nu en standart- artikel klar til udfyldning. Dette vil være det største arbejdspres, samt efterfølgende korrekturlæsning.

Vi leger med designet og logoer mm.

Der skal findes flere redaktører til de enkelte sektioner.

Fundraising og reklamefinansierings-arbejdet går i gang, når siden er klar 1.2. 2010 inshaAllah.

 

Søg på danskmuslim.dk

Bedetider KBH i dag

Bedetider Fajr: 6:32
Shourouk: 8:29
Duhr: 12:06
Asr: 13:25
Maghreb: 15:40
Isha: 17:31

     Odense: + 6 min; Århus: + 7 min

Støt Danish Muslim Aid

Salahtider reklame

Dansk Islamisk Center

Fredagsbøn på dansk?

Hver fredag i

Dansk Islamisk Center

Baggesensgade 4C, 3. sal

2200 København N

 

Islamakademiet

Nu udgiver vi også bøger!


Foredrag

Vil din forening, din skole, din arbejdsplads have et foredrag om islam? Så kontakt info@danskmuslim.dk

Langreklame

Islamisk litteratur DK

Haya.dk reklame

Reklamer

Her kunne DIN reklame være!
Send en mail til info@danskmuslim.dk for at få adgang til at reklamere på sitet.

Fotograf Ahmed Krausen

Bestil dit næste billede hos

Ahmed Krausen

Photography